Ultrazvučna kavitacija

Hijaluronski fileri

Hijaluron je prirodna, biorazgradiva supstanca koja i inače postoji u našem organizmu, ali nažalost vremenom dolazi do smanjenja prirodnog hijalurona I usahlosti kako usana tako I kože celog lica.

Hijaluronski fileri prevashodno služe za nadoknadu prirodnog volumena I osvežavanja usana I kože lica. Sve tretmane izvodi lekar specijalista sertifikovan od strane Ministrastva zdravlja.

Princip je da se prvo obavi, besplatna, konsultacija sa našim lekarom koji će analizirati Vaše lice i u saglasnosti sa Vašim željama, predložiti zone koje treba da se tretiraju.

Najčešće korekcije se izvode u sledećim zonama:

– Uklanjanje bore mrstilice u predelu između obrva i ka čelu
– Popunjavanje bora oko očiju I eliminacija tamnih podočnjaka
– Vraćanje volumena usahlim obrazima
– Oblikovanje jagodica
– Nehirurška korekcija nosa
– Uklanjanje nazolabijalnih bora
– Uklanjanje bora oko usana koje su nastale usled pušenja
– Povećanje volumena usana
– Isticanje linije i ugla donje vilice
– Korekcija izgleda i oblika brade

Sačuvajte sve što se moze sačuvati, posebno svežinu i lepotu.

Ordinaciaj za ultrazvučnu kavitaciju

Za eliminaciju lokalizovanih masnih naslaga se, sa velikim uspehom, koristi ultrazvučna kavitacija. Koristi se mehanički pritisak ultrazvučnog talasa koji dovodi do pražnjenja masnih ćelija. Sa veoma dobrim rezultatima se koristi nakon liposukcije za izravnavanje nepravilnosti.

Kavitacija, sem pomenutog, ima odličan učinak na tonus kože u predelu koji se tretira. Radi celovitosti usluge, uz kavitaciju, se radi lokalna termoterapija (nogavice, duboke rukavice I stomačni pojas) a radi pojačanja cirkulacije i eliminisanja masnoća oslobođenih kavitacije, te rana ručna limfna drenaža željenog područja ili podvodna masaža.